Proiectant zona Oradea

Biroul individual de Arhitectura “arh.FORTIS RADU ” a fost infiintat in 7 mai 2002 in baza prevederilor Legii 184/2001 privind organizarea si exercitarea profesiei de arhitect, ca arhitect fiind inscris in Tabloul national al Arhitectilor din Romania cu numarul 825.

In calitate de absolvent al Institutului de Arhitectura Ion Mincu Bucuresti, promotia 1985, am inceput practicarea meseriei de arhitect incepand cu toamna aceluiasi an ca tanar stagiar la Atelierul de proiectare Harghita-Miercurea Ciuc.

Anul 1990 a insemnat continuarea muncii de arhitect in cadrul Atelierului de proiectare al S.C. CONSTRUCTII BIHOR S.A.din Oradea , iar activitatea privata am demarat-o incepand cu anul 1994 in cadrul firmei S.C. CREATIV ARH. SRL , Biroul Individual de Arhitectura -arh. Fortis Radu – fiind un continuator al lucrarilor din anii 1994-2002.

In acelasi timp sunt membru al Registrului Urbanistilor din Romania (RUR) atestat in data de 26.09.2006 cu drept de semnatura privind coordonarea elaborarii documentatiilor de urbanism D, E (simbolurile insemnand: D – planurile urbanistice generale de municipii împreuna cu regulamentele locale aferente acestora planuri urbanistice zonale ; E-planurile urbanistice de detaliu)

In cadrul Biroul Individual de Arhitectura “arh.FORTIS RADU “au fost executate o serie de lucrari de Arhitectura si Urbanism , printre clientii nostrii numarandu-se firme sau persoane fizice , investitori privati sau din Administratia locala.

Portfoliu

Cateva proiecte tip. Pentru mai multe detalii vizitati siteul nostru arhitecturaoradea.

Contact Proiectant Oradea

Biroul individual de Arhitectura “arh.FORTIS RADU ”

Email

radufortis@hotmail.com

Telefon

0744.580.693

Website

www.arhitecturaoradea.ro

Adresa

Otelarilor nr. 7 A